Wierook bestellen? Dat kan eenvoudig door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RAJ SAT PREM - Kwaliteits-wierook  

 

€3,95 per stuk / 3 stuks €10,00 ( nu 5 nieuwe soorten)

Raj   = Koning
Sat   = Goddelijk/Universeel
Prem = Liefde

Dus in het Nederlands zou je kunnen zeggen: De koning van de goddelijke/universele liefde. Het is zeker de bedoeling van deze wieroken om dit waar te maken. De wierook wordt samengesteld uit de meest hoogwaardige harsen, kruiden, gommen en oliën. Tijdens de Bhakti Yoga wordt de wierook door monniken met de hand gerold. Ieder van deze wieroken heeft een andere samenstelling, deze recepten worden zorgvuldig bereid volgens de richtlijnen in de oude geschriften. Doordat sommige gegevens van de werkingen in onbruik waren geraakt, zijn een aantal van de eigenschappen via de paranormale weg verkregen.

 

 


Prema
Geeft warmtegevoel en welbehagen, bevordert de totale doorstroming

Krishna prema
Brengt de stroom op gang, schept onverwachte voordelen. Maakt practisch en ordent.

Tulisi
Helpt door emotioneel periodes periodes heen te komen. Laat de tranen doorkomen wanneer nodig.
Geeft berusting, troost en stabiliteit.

Rozas
Brengt nieuwe groei en spiritueel inzicht, helpt bij heling en meditatie. Helpt door een emotioneel moeilijke periode heen te komen, laat tranen doorkomen wanneer nodig. Geeft berusting en troost

Vinyak raj
Geeft je een zetje in de goede richting. Stimulerende wierook die je uit de veren laat komen

Darbari
Werkt ontspannend en doorstromend bij gewrichtspijn, ook bij een stram gevoel in de onderrug

Frankinsence grof
Haalt de last van de schouders en de spanning uit de nek. Na een inspannende dag geeft rust en ontspanning.

Naag champa
Geeft inzichten, bevordert helderziende waarnemingen. Tegen negativiteiten.

Kundalini (alle chakra's)
Laat je weer rechtop staan, voel de verbinding tussen hemel en aarde in je ruggegraat.
Energetiseert en balanseert alle chakra's

Raj dhani
Voor wanneer je het op je heupen hebt, bij brandend gevoel in het heiligbeen, tegen blaasproblemen.

Frankinsence fijn  (1ste chakra)
Werkt op het stuitchakra, aardend, laat los, vergroot gevoel van aanvaarding, helpt bij vochtproblemen.

Prasadam  (2de chakra)
Werkt op het miltchakra, geeft kracht bij zwakte, laat de perfectionist kalmeren, geeft beschermend gevoel

Gaur nitaj  (3de chakra)
Werkt op de zonnevlecht, reinigend en versterkend. Door een beetje wierook te verpulveren en op de zonnevlecht in te werken vergroot het tijdelijk de beschermende werking

Jasmijn  2de & 3de chakra)
Werkt reinigend op het gebied van hart en navel, door de spanning weg te halen kan er tijdelijk spierpijn optreden welke door meermaals gebruiken van de wierook vermindert en meehelpt in spirituele bewustwording.

Keser chendan  (4de chakra)
Werkt op het hartchakra, geeft kracht aan het hartgebied.

Ganga yamuna  (5de Chakra)
Loswerkend op het keelgebied, kan hierdoor misselijkheid bevorderen, dan is het mogelijk om op het chakra in te wrijven waardoor het helpt het keelgebied vrij te maken.

Prahbupad  (6de chakra)
Werkt op het derde oog. Helpt bij het vrijmaken van blokkades rond het derde oog.

Vrindaban flower  (7de chakra)
Werkt op het kruinchakra. Maakt vrolijk, geeft licht en luchtigheid. Helpt bij helder denken.

Sandal
Balancerend en helend, zeer geschikt voor meditatie, geeft gevoel van weloverwogen vrijheid en ruimte.

Aum
Geeft beschermeng van binnenuit, naar buiten doorstromend

Bodhisatva
Brengt ruimtes terug in balans, werkt zuiverend en energetiserend

Ganesh prema
Brengt doorstroming in zakelijke projecten, laat de druk van buitenaf verminderen, helpt bij studie en gezondheidsproblemen door stress

Swami
Helpt je door een poort te gaan (kan helpen bij tranceregressie) meditatie wordt dieper en intenser, maakt soepeler

Brahma satva
Werkt sterk aardend maakt je als een rots in de branding, geeft je het gevoel alles weer aan te kunnen.

Green champa
Geeft een ontspannen, blij en rustig gevoel. Brengt mooie herinneringen boven.

Healing
Wondhelend op geestelijk en lichamelijk niveau. Brengt duidelijkheid.

Goddess
Laat je rugzak los. Helpt je door je transformatieproces heen. Om te focussen op wat goed voor je is. Engelen begeleiding.

Radja
Oude gewoontes loslaten. Helpt om nieuwe ideeën te realiseren en te integreren in het nu met een zachte landing in het nieuwe bewustzijn.

Natural
Verhelderend. Brengt je in het hier en nu om je doel te bereiken. Ondersteunend bij energiewerk.

Yang
Mannelijke intuïtie, volg het pas van de wijze man diep in je hart.
Daadkracht, geborgenheid, sensualiteit, verbinding, bescherming voor de gemeenschap.


Japanse kwaliteits wierook € 3,95 per stuk /3 stuks €10,00 

 

Verkrijgbaar in de geuren: Amber- Patchouly- Rose- Musk- Sandal- Green tea- Lotus- Cedarwood- Pine- Vanilla- Lavendel-  Jasmijn- Cinnamon

Nag Champa / Goloka / Nag Champa patchouly/Blessing €1,50 per stuk

Natuurlijk is het ook mogelijk om de "gewone wierook"  te bestellen 5 stuks € 5,00

Verkrijgbaar in de geuren: Lavendel-Rose-Salie-Darchan-Spiritual Guide-Sandal-Dragonblood-Meditation-Cinnamon

 

MOEDERS GEUREN

  

De Moeder's Geuren wierook is heerlijke, zeer zachte wierook door het gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. De manier van rollen (masala methode) maakt dat de wierook niet sterk van geur is en niet lang blijft hangen. Dit maakt de wierook geschikt voor ieder huis, elke situatie en voor elk persoon, jong of oud.

AMBER €2,95

Amber is een geur die alles heeft: zij laat je glimlachen, zij wekt vertrouwen in het leven en geeft je daarmee rust en brengt je bij je zelf. Deze geur laat je thuis komen en is de favoriet van ouderen.
GEUR: Een verrukkelijk zachte zoete geur. Een droomgeur. Rustgevend, warm en erg prettig voor het gevoel. Een vriend voor het leven. Een goed cadeau voor iedereen die van rust houdt of zich wil ontspannen.

BOS LAVENDEL €2,95

Lavendel brengt rust naar onze belaste zenuwen en het bos brengt een vleugje mysterie met onverwachte wendingen in onze gevoelens: een gouden combinatie. Het maakt je zenuwen rustig en nieuwsgierig.
GEUR: Boslavendel brengt visioenen van een vriendelijk sprookjesachtig bos met tevreden hobbits en kabouters. Als je wilt aarden en ontspannen na een volle dag.

ENGELSE LAVENDEL €2,95

Een mooiere lavendel met een heerlijke geur: vol subtiliteiten van schoonheid en balans en harmonie. Wil je proeven en genieten van hogere sferen in geurbeleving dan is deze geur een belangeloze uitdaging voor onervaren geluk.
GEUR: Engelse lavendel is de complete lavendel – een spectrum van geuren die prachtig harmoniëren en je verwelkomen met een ongekende zoetheid en een opmerkelijke, zachte vriendelijkheid. Een geur om bij thuis te komen

HERFSTBLAADJES  €2,95

Als de herfstgeuren je lief zijn en je wilt ze in alle seizoenen ervaren dan is hier je kans. Een rijk en diep palet aan aardegeuren doen je zwemelen en reizen in je fantasie. Je kunt het geluk hebben dat je de onzichtbare kabouters denkt te herkennen aan hun pijptabak.
GEUR: Een heerlijke verrassende bosgeur, waarbij je jezelf thuis in de natuur voelt. Een warme, rijke en inspirerende geur. Een geur om van te houden als van een vriend. De Gouden geur is een heel bijzondere geur voor de echte liefhebber: mooi en helder.

JASMIJN €2,95

Jasmijn staat voor puurheid en je vergeten zelf. De subtiliteit van de geur is de sleutel die je kunt meenemen als een goede vriend. Het is een bijzondere en zorgzame geur die haar geheim niet gemakkelijk laat kennen.
GEUR: Jasmijn is licht, zacht en mild. De intieme geur van puurheid en van zuiverheid. Jasmijn is een uitzonderlijke geur en enig in zijn soort. Voor Mediterrane herinneringen.

KAMPERFOELIE  €2,95

Kamperfoelie kennen we als de zoetheid van zwoele zomeravonden. Een geur uit een oud paradijs die je vrolijk laat dromen van de zorgeloze toekomst nabij. Laat de wereld geuren naar kamperfoelie en er zullen geen conflicten meer kunnen ontstaan, alleen meer geluk en harmonie.
GEUR: Kamperfoelie is zoet van honing en vriendelijk van aard. De herinnering aan de geur van Kamperfoelie die je op een zomeravond verrast is uniek en onvergetelijk.

KANEEL EN KRUIDEN  €2,95

Kruiden uit vervlogen tijden en verre exotische landen is de herinnering van Kaneel en kruiden. Het prikkelt en stimuleert zonder te overdrijven en geeft een leuke touch aan de atmosfeer van het moment.
GEUR: Kaneel en Kruiden bezit de warme blije geur van kaneel en fijne kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten toont deze wierook elke keer een iets ander gezicht.

LAVENDEL  €2,95

Lavendel is een balsem voor onze zenuwen, Het kan de last van de dag overnemen en je verdiende rust schenken. Universitair onderzoek wees uit dat lavendelgeur bij bejaarden een betere slaap gaf dan slaapmiddelen.
GEUR: Lavendel is een van onze zachtste geuren. De karakteristieke geur van lavendel met een verrassend vleugje zoet. Lavendel is fris en werkt rustge­vend. Onderzoek heeft uitgewezen dat lavendel een goed middel is om bij in slaap te vallen.

LOTUS  €2,95

Lotus is een heerlijk zoete geur, vol en rijk van karakter. Lotus is inspirerend en maakt je iedere keer weer blij. Een heel positieve geur die warmte geeft en bescherming (neemt negatieve energie weg). Een vriend voor alle dagen en moeilijke tijden.
GEUR: Last van negatieve energieën (in en om je heen)? Lotus neemt ze weg! Onze Lotus is gekoppeld aan een geheime blijmaker: zij beurt je op en laat je ruiken van positieve energie. Het leven is blij is de boodschap van Lotus.

MIRRE €2,95

Mirre is van oudsher een vrede-brenger. Wil je vrede in jezelf ervaren dan is onze Mirre de ervaringsdeskundige. Je kunt de vrede voelen dalen van je hoofd naar je hart naar je buik en misschien zelfs je lichaam. Wat de natuur allemaal niet in zich verbergt.
GEUR: Mirre is een heel oude geur. Deze Mirre is actief, blij en avontuurlijk. Een 'wijze' geur die je nooit kan vergeten.

MUSK €2,95

Wil je gewekt, opgewekt, geactiveerd worden dan is Musk de eerste keuze. Musk geeft je een boost die gezonder is dan een energie-drink :-). Onze Musk is uniek door zijn Saffraan noot. Je zult deze Musk uit duizenden herkennen en je leven lang nooit vergeten door zijn uitzonderlijkheid.
GEUR: Musk is een verleidelijke musk enig in zijn soort. Zij komt met een avontuurlijke topnoot van saffraan. Een actieve geur die heel goed is om bij te leren, te studeren of geconcentreerd te werken. Werkt ook goed als hulp om 's morgens wakker te worden.

ORIËNTAALSE ROOS  €2,95

Deze roos is voor liefhebbers: een onbekende geur uit India waarop je levenslang verliefd kan blijven. Misschien moet je je anders voelen of van onbekende avonturen houden om deze geur te herkennen.

PASSIEBLOEM €2,95

Passiebloem is een Chypre parfum uit vervlogen tijden, een tophit bijna 100 jaar geleden. Verleidelijk en avontuurlijk. Je voelt je (weer) jong met een onbegrensde toekomst droom. Elke keer weer als je hem, of is het een haar, opsteekt.
GEUR: Passiebloem is een prachtige Fougere (=varen) compositie. Een fantasievolle geur die blijft boeien. Inspirerend en creatief. Heel geschikt als apart cadeau.

PATCHOULI €2,95

De FlowerPower geur van de 60's. Wat milder en mooier maar nog steeds zo herkenbaar als unieke geur. Er wordt gezegd dat zij je door moeilijke tijden kan helpen, misschien omdat standvastigheid het hoofdkenmerk van deze geur is.
GEUR: Patchouli is de karakteristieke geur van de jaren 60. Deze patchouli wordt verzacht met een rozen noot en is verrijkt met kruiden.

RODE ROOS €2,95

De roos staat voor de waarden schoonheid en liefde. Deze rode roos is jeugdig en open. Je kunt er ook een bepaalde opgeruimdheid in ontdekken die licht maakt als bij een open hart.
GEUR: Rode Roos is een prachtig rode geur, jong en blij van geest. Een geur om verliefd op te worden. Een tijdloze rode roos die een prachtig geurend alternatief is voor een bos rode rozen.

ROZEN EN VIOOLTJES €2,95

Voor het hart de mooiste en warmste geur. Het is veruit de favoriete geur van kinderen. Hij maakt je blij en vrolijk, zorgeloos en huppelend. Spelen is altijd een genot met Rozen en viooltjes, het is een speeltuin in geur.
GEUR: Rozen en Viooltjes is heerlijk zoet met een vleugje viooltjes. Een geur met een zonnige glimlach. Onze meest blije geur, een geur om vrolijk van te worden. De absoluut favoriete geur van kinderen. Een bloeiende en blije zomertuin in huis.

VANILLE €2,95

Een geur om van te houden want van alles in je wordt er blij van. Onze vanille krijgt zijn rijkdom en diepte door de Heliotroop noot die haar zo aantrekkelijk maakt zonder dat je de vinger erop kunt leggen: zoetheid met meer ..... Kook en bak ideeën?
GEUR: Vanille is een rijke mix van vanille, heliotroop en een vleugje roos. Dit is onze zoetste geur. Rond, vol en blij en je wordt er niet dik van.

WIEROOK U.D. OUDHEID  €2,95

De hars in deze geur was vroeger duurder dan goud. Geen andere geur brengt je verder terug in de tijd. Door de toevoeging van roos waan je je in de oudste paleizen van weleer. Olibanum hars was een sleutelingrediënt bij het mummificeren van de Farao's van Egypte 3 tot 5 duizend jaar geleden.
GEUR: Wierook uit de Oudheid is de oorspronkelijke wierook met interessante accenten. De basis van deze geur is olibanum hars (= het bestanddeel van kerkwierook) waaraan extra zoete en rozige noten zijn toegevoegd.

WILDE BLOEMEN €2,95

Een bouquet van zelfvertrouwen en toekomst. Verrukkelijk is de beschrijving van deze geur. Helpt je tot rust te komen en te gronden. Het lijkt ook iets te hebben van wilde aarde.
GEUR: Wilde Bloemen is een opmerkelijk bosachtige bloemengeur. Krachtig, opbeurend en tegelijk rustgevend. Een geur die je aardt en beschermt.

ZUIVERINGSHOUT €2,95

Wordt in India onder de naam sambrani gebruikt om het huis te zuiveren en het zit in elk zalfje als antibacterieel middel. Zuiveringshout is een bescheiden geur zonder pretenties die haar werk zorgvuldig doet.
GEUR: Zuiveringshout zuivert de atmosfeer in huis en werkt reinigend. Een nuchtere geur, die wat harsachtig ruikt. Ideaal voor zomers buiten en voor u en uw kinderen in de tent en caravan.

ZUIVERINGSHOUT WOUD €2,95

Zuiveringshout met een bos en woud accent. Het is een makkelijke geur die je helpt te aarden, als een boswandeling onder een dichtbegroeid bladerdak.
GEUR: Zuiveringshout Woud is Zuiveringshout met toevoeging van een frisse bosnoot. 

 

    

Moeder's Gouden Geuren

AMBER GOUD € 3,95

De warmte en vertrouwdheid van Amber. Helpt je bij je zelf te komen en wijst je op verborgen grenzen en weerstanden: een geur met uitersten van rust en activiteit. Ruik ik ook iets van anijs?

GERANIUM GOUD € 3,95

Geranium heeft een hart van rozen. Een geur van eenvoud en zachte liefde en stille schoonheid. Waar Geranium brandt heb je een hoekje rust in huis: even weg in een onzichtbare omarming.

HERFSTBLAADJES GOUD €3,50

Zo zal een Herfstbos in de hemel geuren, denk je al gauw. Het heeft alles: een rijk karakter als een kapitein op een schip, uitnodigende fantasieën van een geboren dromer en de verre roep van ongehoorde avonturen van onsterfelijkheid. Herfstblaadjes Goud moet de inspiratie zijn geweest voor Cartier toen ze Declaration creëerden, want het is een goede kopie.

JASMIJN GOUD € 3,95

Misschien wel onze meest intieme geur. Het kan je bij een stukje van je zelf brengen dat je misschien vermoedde maar nog niet kende. De lieflijkheid voelt niet van deze aarde. Als dit je ware zelf is wil je dit nooit meer in de steek laten en weet je zeker dat alles in de wereld goed gaat komen.

KANEEL GOUD € 3,95 

Kaneel Goud heeft een onmiskenbare oervorm van zoete rijkdom en warmte die ons steeds weer omhult met een frisse gezelligheid. Kaneel Goud is familie blijheid. Het is een snoephuis vol herinneringen. Kaneel is bovendien een veelzijdig specerij dat ons gezond houdt.

LAVENDEL GOUD € 3,95

Een Rolls Royce lavendel: je kijkt steeds weer op als je hem ruikt. Ondefinieerbare klasse die hoog blijft zweven en toch contact heeft met de grond. Zij heeft iets raadselachtigs dat tegelijk concreet en ongrijpbaar is. 

LENTEBLOESEM GOUD € 3,95

Mooi, fris en zomerblijheid zijn karakteristiek voor Lentebloesem Goud. De huppelende lammetjes in de geur houden je alert en wakker als je lang auto rijdt. Het heeft een kinderlijke speelsheid die je jeugdig laat voelen.

LOTUS GOUD € 3,95

Een geur van de goden? Verrukkelijk zoet en fris als bijzondere combinatie. Het lijkt ook een noot van tevreden blijheid te hebben. Lotus Goud kan gebruikt worden om negatieve energie te neutraliseren, een handige bijkomstigheid.

MIRRE GOUD  € 3,95

Vrede, vrede, vrede, in je zelf is een geschenk van Mirre Goud. Vrede maakt je innerlijk op een heel zachte wijze schoon. Mirre Goud is daarom een fijne meditatiegeur die je bij je innerlijk kunt brengen als een moeder die je bij de hand neemt.

MUSK GOUD € 3,95

Een verleidelijke geur die je alert maakt: wat een vondst! De geur kan dingen in je wakker maken die je lang vergeten was. Het kan een levensvreugde opwekken die je tot actie verleidt: een stuk goedkoper en gezonder dan een energy-drink .

PATCHOULI GOUD  € 3,95

Een opwekkende geur die je tegelijk laat aarden. Het lijkt een verzachtende balsem voor de (onder)buik te zijn, wat verklaart waarom de geur je uit een dipje kan halen en depressie kan verlichten. Waren de Hippies daarom zo blij en vrolijk?

RODE ROOS GOUD  € 3,95

De roodste rode roos verrijkt met rozen absoluut. Gevuld met diepe genegenheid die naar onvoorwaardelijkheid neigt. Een echte moedergeur met zachte en krachtige beschermende armen en een huiselijke vanzelfsprekendheid.

SINAASAPPELBLOESEM GOUD  € 3,95

Verfrissende citrusgeur die bergen kan verzetten en werken licht maakt. Associaties van zon en jeugd in overvloed. Het geeft een hint van zorgeloosheid.

VANILLE GOUD € 3,95

Vanille met een mysterieuze, ongrijpbare noot van lichtheid en schoonheid. Geeft zij rust in beweging? Wat is haar mysterie, vraag je je af.

YLANG YLANG GOUD € 3,95

Een moeilijk definieerbaar gevoel van verfrissende schoonheid en verre vriendschap. Als een schone vrouw die niet zomaar alles van zichzelf prijs geeft? De geur lonkt je wel even weg uit die gehaaste wereld.

ZUIVERINGSHOUT GOUD € 3,95

Voluptueus als je dat van een geur kunt zeggen: aan alle kanten rijk, een beetje overweldigend en heel verleidelijk en intrigerend. Een spel voor onze zintuigen.

 Moeder's India Nagchampa geuren 

De Moeder’s India Geuren zijn nagchampa wierookgeuren die gemaakt worden met een uitgebreide selectie van aromatische gommen en harsen, houtpoeders zoals sandelhout poeder, essentiele olien en parfums. Bijzonder: onze Nagchampa wierookgeuren zijn de enige in de markt die gegarandeerd Ftalaat (D.E.P.) en Nitro Musk (Musk Ketone, Musk Xylene en Musk Ambrette) vrij zijn!

Agni Nagchampa – Vuur (spreek uit Akni) € 2,95

Agni is de god van het vuur, het heilige vuur dat reinigt en verlicht. Agni is ook de god van transformatie door vuur. Agni is een offering aan het Vuur, noodzakelijk bij een nieuwe start, een nieuw begin. Agni kun je voelen als een warme witte schone warmte.
Agni Nagchampa is een subtiele en luxueuze muskachtige geur met een basis van ambrettezaadjes en een vleugje van zoete, zachte en warme balsams. De geur wordt verzacht met verfrissende, exotische sinaasappelbloesem (Neroli) en met zacht, verzorgende cederhout. Een perfecte harmonie van balsems, bloemen en houtachtige geurtonen.

Amrita Nagchampa – Godendrank € 2,95

Amrita is de honingdrank van de goden. Bij yogi's kan de amrita door hun kruin op hun tong druppelen en een extatisch en goddelijk gevoel geven. Voor ons is het als honing die ons warmte geeft, een thuisgevoel van rust. Amrita Nagchampa is een bijzondere combinatie van smaak en geur met zoete, kruidige en toch lichte noten van Kaneel, gemengd met een aardende Patchouli en krachtige en stabiele Cederhout olie. Hiermee vormt het een warm, rustiek mengsel van aarde tonen met sprankelende kruiden afgemaakt met een vleugje mystiek van oosterse harsen. Deze geur geeft pit aan je leven.

Ananda Nagchampa - Gelukzaligheid € 2,95

Ananda Nagchampa is een sprankelend, schoon en frisse geur van verse bloemen en kruiden. De basis is de bloemengeuren van Jasmijn en Roos, met daar omheen de aromatische nuances van Lavendel, Ylang Ylang en warme houtachtige tonen van Ceder, Patchouli, Tijm en Koriander. De vanilleachtige zoetheid komt van de benzoin hars.

Aravind Nagchampa – Lotus € 2,95

Aravind Nagchampa is een wonderschoon mengsel van de delicate Jasmijn en Gardenia bloemen, met Rozen en de Indiase Champaca bloem. De Indiase Rozen met hun goddelijke zoetheid gaat prachtig samen met de hypnotische geur van Jasmijn wat deze compositie tot een onweerstaanbaar geheel maakt.
Aravind staat voor de Lotus, de goddelijke bloem met haar wortels in de modder, met haar stengel door het water, met haar bladeren op het water en haar bloem boven water in adoratie als een offering aan de zon, de bron van alle leven. Oorspronkelijk, onschuldig en zacht zoals ons ware innerlijk.

Arjava Nagchampa – (spreek uit Ar-djava) € 2,95

Arjava Nagchampa is een uitgesproken combinatie van een Indiase rozengeur met bijzondere hout accenten. De zachte, zoete geur van de houtgeuren, gecombineerd met hedendaagse Oosterse mengsels, maakt dit een verfijnde oriëntaalse geur.
Arjava staat voor eerlijkheid, oprechtheid, helderheid en inzicht. Arjava is een waarde van ons innerlijk, van onze ziel, onze oorspronkelijkheid. Arjava houdt ons buiten problemen en op ons zonverlichte pad. 

Atma Nagchampa – het ware en hogere Zelf € 2,95

Atma Nagchampa is een zachte bloemengeur waar Lavendel een verfrissend, kalmerende noot aan geeft. Indiase Kewda bloemen geven het een fruitig en bloemig aroma tezamen met de volle roosachtige geur van Geranium. De toevoeging van lichte Vetiver en Kruidnagel geeft het een frisse, kruidige basis. Atma is ons hogere Zelf buiten tijd en ruimte. Het is onze oorsprong van voor de aarde en de evolutie. Onze evoluerende ziel is verbonden met Atma, ons hogere zelf. Onze ziel wordt keer na keer op aarde geboren in een avontuur dat als doel heeft ons hogere Zelf en onze goddelijke oorsprong terug te vinden. 

Bhakti Nagchampa – Devotie, Overgave € 2,95

Bhakti Nagchampa is een hele mooie combinatie van voornamelijk Rozen, de koningin der bloemen. De rozengeuren zijn gecombineerd met zoete, kruidige Geranium en de onweerstaanbare Tuberosa bloemen. Er is een frisse, zachte basis gemaakt van rijpe Patchouli en Himalaya Cederhout. Het is een geur van toewijding.

Boeddha Nagchampa € 2,95

Boeddha was een koningszoon die op zoek ging naar de oplossing voor het leed en lijden van de mens. Het Boeddhisme dat gebaseerd is op zijn leer benadrukt compassie, medeleven en sympathie voor onze medemens en het ontmantelen van ons ego. Onze voel-gels 'Genegenheid', 'Gelijkmoedigheid' en 'Hulp bij egoïsme' zijn hulpmiddelen om in deze missie bij te dragen.

Ganesh Nagchampa – De Hindoe God van Rijkdom en Vriendschap € 2,95 

Ganesh Nagchampa is een wonderschone compositie van verschillende lavendelsoorten. Het is van top tot basis noot een hele schone, kruidige en groene combinatie van fluweelzachte Lavendin en Lavendel. De pittige noot is verkregen door Rozemarijn, Patchouli en Amber.

Govinda Nagchampa – De jonge Krishna € 2,95

Govinda Nagchampa is een lieflijke en vrolijke bloemenmix met vele lagen van zoete Champaca bloemen, frisse Neroli en Ylang Ylang. De groene, sterke citroennoot van Citroengras en het rijke, intense aroma van Rozen en Jasmijn maken dit geheel tot een bijzonder poëtische geur. De jonge Krishna met zijn fluit heet Govinda.

Hansa Nagchampa – de menselijke Ziel € 2,95

Hansa Nagchampa is een interessant mengsel van oosterse en wierookachtige noten, die deze geur heel rijk, nobel en aangenaam maken. De geur opent zich met Amber en wordt vervolgd door de fruitig/roosachtige geuren van de Kewda bloem en Vetiver olie (ook de olie van rust genoemd). De zachte zoetheid komt van de Indiase gouden Champaca bloem en Kasjmier Lavendel.

Jyoti Nagchampa – Licht (spreek uit Djotie) € 2,95

Jyoti Nagchampa is een klassieke geur gebaseerd op de warme, zoete, vanilleachtige geur van Benzoin, hét sleutelingrediënt van oude wierook. De rijke balsam en hars noten van Benzoin, tezamen met de muskachtige noten van Mirre, Vetiver en Patchouli zijn afgerond met de Kewda bloemen.

Lakshmi Nagchampa- Godin van Liefde en Schoonheid € 2,95

Lakshmi Nagchampa is een mildere versie van de populaire Indiase Shanti Nagchampa tempelwierook. Deze is gebaseerd op de zoete gouden Champaca bloem (Michelia Champaka). Sandelhoutpoeder is de basis voor deze Lakshmi Nagchampa, gemengd met Roos en 's nachts bloeiende Jasmijn.

Lavanya Nagchampa – Schoonheid, Gratie € 2,95

Lavanya Nagchampa is een frisse, geurige mix van verschillende soorten Jasmijn, de koningin van zuiverheid. De diepere lagen van Jasmijn geven de zoetheid terwijl kruidige groene noten van oosterse harsen het een aura van frisheid en levendigheid geven. Ylang Ylang maakt het extra bloemig en Vanille en Cederhout geven het een zoete, houtachtige basis. 

Lila Nagchampa - het Goddelijk Spel € 2,95

Verse Patchouli is op zich al een prachtig parfum uit de natuur, maar gecombineerd met de klassieke aarde tonen van Vetiver en Benzoin, de betoverende Tuberosa bloem en het groene Eikenmos wordt dit een bijzonder mooi geur avontuur.

Moksha Nagchampa – Bevrijding (spreek uit: Moksja) € 2,95

Moksha Nagchampa heeft een houtachtige basisgeur met toevoeging van rijke en exotische Kasjmier saffraan. Hierbij gevoegd is een bloemen boeket van rozenblaadjes, Lelietjes van dalen en Tuberosa wat het tot een bijzonder elegante geur maakt.

Om Nagchampa – de Oerklank (spreek uit: Oom) € 2,95

Om Nagchampa heeft een basis van mystieke amberachtige en Cassia geuren, gevolgd door de rijke Indiase gouden Champaca tempelbloem, met een topnoot van zoete, zachte Vanille. De geur doet zijn naam eer aan en geeft toewijding en stilte.

Pavitra Nagchampa – Zuiverheid, Puurheid

Pavitra Nagchampa is een uitbundig en rijk bloemenboeket, samengesteld uit Jasmijn, Jasmijn Grandiflorum, Turkse Rozen, Neroli en fruitige Ylang Ylang. Het wordt gedragen op een basis van mystieke Amber en het aardende Orris balsam. Pavitra als jongensnaam betekent een jongen met een zuiver en puur karakter.

Purusha Nagchampa – het Beschouwende Bewustzijn (spreek uit: Poeroesja) € 2,95

Purusha Nagchampa is een geur die de ontspannende therapeutische werking van Engelse lavendel in zich draagt. Ondersteund door een basis van Citrus noten, groene Patchouli noten en zachtheid van Orris wortel en melkachtige Benzoin. In de basis bevindt zich ook een Salie noot die tezamen met de Lavendel het een verfrissend aroma geeft.

Radha Nagchampa – De Tweeling Ziel van de Jonge Krishna € 2,95

Radha Nagchampa is een delicaat rozenboeket, samengesteld uit wilde zoete Indiase witte rozen, verrijkt met lagen van rode en gele rozen en Geranium. Een geur met prachtig zoete rozen noten die je kamer gevuld houdt met rozen.

Rishi Nagchampa – Yogi uit de Vedische Tijd € 2,95
Rishi Nagchampa is een vrolijke geur van friszoete rode rozen, jasmijn en blauwe viooltjes Door zijn blije en warme geur is het een favoriet voor kinderen en volwassen kinderen. Een geur uit en voor het hart.

Salie Nagchampa € 2,95

Salie wordt in veel culturen gebruikt om jezelf en je omgeving te reinigen van negatieve invloeden en om de atmosfeer te verfrissen. In Salie Nagchampa is Salie de hoofdnoot, die begeleid wordt door bevriende kruiden en ingrediënten. Naast deze wierook zijn onze voel-gels 'Ontspannen zenuwen' en 'Rust bij jezelf' mooie aanvullingen om jezelf te beschermen.

Sattwa Nagchampa – Gelijkmoedigheid, Verlicht Verstand € 2,95

Sattwa Nagchampa is een warme, rijke en intense geur waar je lang van kunt genieten. De basis is gemaakt van oosterse, houtachtige geuren tezamen met de Indiase Kewda bloem, verfrissende Vetiver en verzachtende Lavendel. Tuberosa bloemen maken het tot een mooie, afgeronde geur.

Shanti Nagchampa – Vrede (mantra: Om Shanti, Shanti, Shanti) € 2,95

Shanti Nagchampa is gebaseerd op de rijke, zoete en traditionele tempel wierook van India. De hoofdrol wordt gespeeld door het wonderlijke aroma van de delicate, zoet geurende boeket van de gouden Champa bloem, die ook bekend staat als de paradijsbloem. Met een basis van sandelhoutpoeder en vermengd met prachtige rozen en jasmijn geuren, schept het een sfeer die geschikt is voor meditatie en gebed. 

Siddhartha Nagchampa – De Jonge Boeddha € 2,95

Siddhartha Nagchampa is een fris en spontaan bloemenmengsel met het hemelse Ylang Ylang, de frisheid uit Neroli, de volheid uit Rozen, de charme van Seringen en wordt gedragen door een mintachtige Patchouli

Veda Nagchampa – Wijsheid

Veda Nagchampa is de meest oorspronkelijke Nagchampa honinggeur samengesteld uit Heilige Olibanum Wierook en Benzoin hars. Een geur als uit de tijd van de Veda wijsheid – 5000 jaar geleden.

Vishnu Nagchampa – Hindoe God die de schepping in stand houdt en beschermt (spreek uit: Vieschnoe) € 2,95

Vishnu Nagchampa bevat een aroma van exotische specerijen en zoete geuren uit het Oosten. Een harmonie van bosnoten van Eikenmos en Cederhout wordt ondersteund door een houtachtige oriëntaalse geur van Saffraan. Frisse citrus en groene noten voegen een plezierige toon van klassieke Fougere noten toe.

Yajna Nagchampa – Offering (spreek uit: Jakjnja) € 2,95

Yajna Nagchampa is een uitgebalanceerd mengsel van kalmerende en aardse lavendel met zachte en rijke houtachtige noten van Nagarmotha olie uit India. Dit wordt mooi ondersteund door kruidige en muntachtige ondertonen van Patchouli en bosachtig Eikenmos, verankerd met een basis van warme oriëntaalse houtsoorten.

Yoga Nagchampa € 2,95

Yoga betekent versnelde persoonlijke ontwikkeling door middel van concentratie en innerlijke bewustwording en groei: 'Alle leven is yoga'. Naast wierookgeuren kunnen onze voel-gels 'Yoga', 'Vertrouwen', 'Vrijheid' en 'Bij je zelf' daarbij een grote hulp zijn.

 

Nieuwsbrief


één x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu