Huisreinigers bestellen? Dit kan eenvoudig door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Witte Salie

Over onze Witte Salie smudges: Smudge (letterlijk: smeulend vuur), is volkomen natuurlijke, ceremoniële wierook, die bij de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika wordt gebrand. Artsen, therapeuten en lichaamswerkers ontdekken steeds meer de weldadige werking van deze kruiden. Bosjes smudge worden over de hele wereld toegepast om weer in contact te komen met de kracht van Moeder Natuur. De ceremonie van reiniging, van mensen, plekken en voorwerpen, met rook is ook nu nog een veelgebruikt ritueel. Het gebruik van salie bied bescherming tegen onzichtbare geesten en gedachten. Om die beschermende en reinigende werking toe te passen werden bladeren of harsen verhit om rook te maken, waarmee dan, vaak met grote veren waaiers, over degene of het voorwerp werd gestreken. Sommige planten gaven rook die gebruikt werd bij genezing, en andere hadden meer algemene krachten. De smudge rook wordt gemaakt door het leggen van gedroogde planten of kruiden op smeulende kooltjes, of door het aansteken van gedroogde kruiden in een aardewerken schaal of grote schelp. De bladeren zijn befaamd om hun bijzondere geur, en ze worden gebruikt als natuurlijke afweer van motten (in kleding) of muggen (in een kamer). Witte Salie kan op talloze manieren gebruikt worden. Witte Salie maakt de boze geesten ziek. Ze worden ermee verdreven, als het gebrand wordt. Zo niet bij de goede geesten; die gaan niet weg door de rook. Goede geesten houden juist van salie.

Door met een complete set te werken gebruikt u de kracht van de 4 elementen.

Aarde = Salie
Water = Abaloneschelp
Lucht = Veer
Vuur  = Kooltjes

 

Salie losse blaadjes €  3,50
Abalone schelp €  8,50
Veer (kalkoen)   €  6,50
Kooltjes €  2,00

 

Alle smudge artikelen zijn ook los te bestellen


Heilig Hout  - € 7,95 - Palo santo


Smudge salie bundeltejs - 3 kleine bosjes in verpakking - € 13,75


Smudge salie stick - 1x grote bos - € 12,50


Florida water € 17,50 Dit is het originele floridawater uit Peru op basis van alcohol. Hierdoor is de trilling veel hoger dan de variant op basis van eau de cologne. Van oudsher wordt Florida water gebruikt bij reinigings rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch.

Nieuwsbrief


één x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu