Van de "Groene Linde" zijn bij Spirit in Style vrijwel alle aura spray/ Room spray en rollers verkrijgbaar, hieronder een greep uit onze collectie.
Auraspray's, zijn op basis van etherische olie en edelstenen, auraspray's die hier niet vermeld zijn kunnen ook via ons besteld worden.
Bestellen gaat eenvoudig via een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Zuiveren Room/Aura spray 100 ml €17,95
Bedtime Smudge: Aura/roomspray Is aangevuld met Remedies en de energie van Kristallen. Een spray voor het slapen gaan om je energie te reinigen, te gronden én te beschermen. De spray kan ook worden gebruikt bij kinderen vanaf 6 jaar
Clean energy: De spray om je aura op energetische niveau goed te reinigen. Voor je aura maar ook voor een ruimte die wel een opfrisbeurtje kan gebruiken.
Salie roomspray: Deze staat bekend om de sterke energetische reinigende werking. De salie spray is makkelijk als roomspray voor reiniging.
Palo Santo: Het “heilige hout” is van oudsher bekend om zijn reinigende eigenschappen en wordt heden ten dage nog steeds gebruikt bij Sjamanistische rituelen. 


Roll on, speciaal voor HSP, makkelijk in gebruik €11,95 P/st
Roll on: Earth is een roller die je helpt om direct en goed te gronden en in je basis terecht te komen.
Roll on HSP Cleansing. Het schoonmaken van je aura om zo alle indrukken van de dag “van je af te wassen”.
Roll on HSP Pull in: Drukke gedachten, geen focus, onrust in je lichaam dit komt omdat je je energie te veel verspreidt.
Roll on HSP Protection: Ben je hoog gevoelig? Roll-on Protection beschermt je tegen alle negatieve invloeden.
Roll on HSP Me I Am: Weet wie je bent en dat je goed bent zoals je bent. Ik-kracht
Roll on: Rust in je Hoofd; een fijne roll-on die je aanbrengt als je last hebt van een ‘vol’ hoofd en als malende gedachten je hinderen.


Burn-Out, stap voor stap hulp, auraspray 50 ml €15,95
Acceptance: Je gaat je nu overgeven en het accepteren dat je lichaam rust nodig heeft.
Relieve:  laat het los…
Silence: Kom in je innerlijke stilte en vind je antwoorden binnen in jezelf!
Good Night: Een goede en rustige nacht is van essentieel belang voor een goed herstel.
Super Charger: Een lekkere geestelijke oppepper en een vrolijk makende geurfrequentie.
Transition: Je zit in de overgangsfase, volharden en goed luisteren naar je lichaam.
Will power: zet je ‘aan’. Voor het laatste zetje om deze periode af te sluiten en er weer volledig voor te gaan.


Moeder aarde auraspray 50 ml €15,95
De bestseller van de Groene Linde! Veel mensen zijn niet goed gegrond wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. 
Moeder aarde zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt.
Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver. Moeder aarde olie is een compositie van verschillende etherische oliën die door veel mensen zeer wordt gewaardeerd. Moeder aarde is daarom de meest verkochte olie van De Groene Linde. Moeder aarde olie helpt je de verbinding met de aarde te herstellen. Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond. Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten. Voel je je aan het einde van de dag uitgeput en leeggezogen, moeder aarde zal je sterken in je energie.

• Je kan je onveilig en onrustig voelen.
• Heb je last van angsten.
• De energie stagneerd en wordt niet afgevoerd wat kan leiden tot hoofdpijnen, niet goed kunnen concentreren/leren en vergeetachtigheid.
• Het lukt niet om die dingen vorm te geven waar je naar verlangt.
• Als je vaak te kampen hebt met geldproblemen of problemen met andere basisbehoeften zoals werk en huisvesting.
• Allerhande lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra
• Slaapproblemen.
• Leef je te veel in je hoofd?
• Ben je een dromer of een denker?


Bescherming auraspray €15,95
Aura spray is een beschermingsspray speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën van buitenaf. De ingrediënten zijn lavendel, grove den, geranium en salie. Aura spray helpt om je te ontspannen en jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Je kunt aura spray meerdere keren en naar behoefte gebruiken.
HSP protection auraspray 50ml  €15,95
Ben je hoog gevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden.
ingrediënten: Laurier, Citroen, Lavendel, Jeneverbes, Pine, Rozemarijn
Bescherming tegen energetische aanvallen uit je omgeving van personen, Elektro smog maar ook van entiteiten. Het werkt ook als een paraplu om zo tijdelijk de energetische informatie buiten te houden. Er zijn tenslotte momenten het niet handig is, dat je wordt lastig gevallen. Je bent even niet beschikbaar, je bent even off line.Innerlijke rust auraspray 50ml €15,95
Kom terug bij jezelf en ervaar weer de innelijke rust.
Ingrediënten: Lavendel, Citroen, Palo Santo, Rozenhout, Tolubalsem alc., Patchouli
Deze geurfrequentie neemt alle ruis weg, je kunt bij jezelf komen en een diepe innerlijke rust ervaren. We zijn veel afgeleid door alles wat er om ons heen gebeurt, we raken hierdoor steeds verder van onszelf vandaan en ervaren een gevoel van gejaagdheid en onverbondenheid met jezelf. Je krijgt het gevoel dat je achter de 'kar' aanrend in plaats van deze te besturen.


Lekker slapen Aura/roomspray 100 ml €15,95

Als je nachten worden verstoord door nachtmerries. Ook fijn voor jonge kinderen.
Ingrediënten: Kamille Rooms, Lavendel, Scharlei, Mandarijn
Fijne dromen... In de fase van 4 tot 6, 7 jaar hebben veel kinderen te maken met nachtmerries. Ondersteun ze met de heerlijke compositie Fijne dromen. Vooral de Scharlei zal een grote steun zijn voor kinderen die kampen met nachtmerries. De Kamille werkt rustgevend en ontspannend en de Mandarijn en Sinaasappel geven het kind weer een blij hartje. 


Electro stres auraspray 50 ml €15,95
Beschermt tegen straling van GSM, huistelefoon, televisie, wekker, Wifi, zendmasten etc. Ben je ook uitgeput als je te lang achter een computer zit? Je kind super druk omdat ze op school werken met een digibord? Onrustig slapen? Slechte concentratie? Een onrustig ondefinieerbaar gevoel? Zelfs vage klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor te vinden is kan veroorzaakt worden door elektro-stress.


Eigenliefde auraspray 50ml €15,95
Eigenliefde de sleutel naar zelfverwezelijking. Hou van jezelf dan kun je onvoorwaardelijke liefde laten stromen.
Ingrediënten: Rozenkwarts, Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot, Patchouli, Chempaka, Roos.
Hou van jezelf ! Als je geen eigenliefde meer hebt kun je ook niet geven aan je medemens. Door gebrek aan eigenliefde ben je kwetsbaar en ben je geneigd dit gevoel bij een ander te gaan zoeken. Je komt dan vaak bedrogen uit. Dit gevoel is iets wat niemand anders je kan geven dan jijzelf. Ook zal je manifestatie in de materiële wereld niet voldoen aan je wensen. Vraag jezelf af, gun ik mezelf het geluk in wat voor een vorm dan ook? Dit kan niet zonder eigenliefde. Een handige hulpmiddel is deze geurfrequenties voor de spiegel te gebruiken. Kijk je zelf daarna diep in de ogen en zeg tegen jezelf "IK HOU VAN JE, JE BENT GOED ZOALS JE BENT!" Let ook op de dialogen die je in je hoofd hebt, wat zeg je dan tegen jezelf? En vraag je dan af of je dit ook tegen je beste vriend(in) zou zeggen. Waarschijnlijk zou je het niet in je hoofd halen. Dus doe je zelf een plezier.


Zelfvertrouwen auraspray 50 ml €15,95
Helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen. De geurfrequentie ondersteunt je met het nemen van voor jou dappere stappen.
Ingrediënten:  Den Grove, Latschenkiefer, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot. Kristallen: Tijgeroog.
Zelfvertrouwen, een simpel woord dat veel gebruikt wordt maar niet voor iedereen is het zo vanzelfsprekend. In therapie land komen veel cliënten die een gebrek aan vertrouwen hebben. Gelukkig kun je, samen met een goede therapeut, dit vertrouwen in jezelf maar ook in de wereld en het leven weer opbouwen. Gebruik de olie als ondersteuning om je te ondersteunen dit vertrouwen weer op te bouwen en in stand te houden.


Inner Child auraspray 50 ml €15,95
Geef je innerlijke kind weer de kans om blij te zijn! Een gekwetst innerlijk kind kan in je volwassen leven veel hinder veroorzaken. Inner Child ondersteunt bij het heling proces.
Ingrediënten: Tangarine, Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem.
Deze compositie ondersteunt het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Ze geeft het innerlijke kind de kans om weer blij te zijn, zonder de pijn uit het verleden uit de weg te gaan. Ze helpt om te aanvaarden dat jouw leven ook uit je verleden bestaat en helpt dit te integreren. Als de pijn uit het verleden aanvaardt wordt, ontstaat er nu ruimte om te leven. Ze helpt om de pijn in alle rust naar boven te laten komen zodat we het kunnen verwerken en ons verleden een deel van ons wordt. We herinneren dat we heel zijn!


Aura rescue / 1ste hulp auraspray 50 ml €15,95
Om na een intens moment je energie weer in balans te brengen waardoor je je snel weer rustiger voelt en je het makkelijker los kunt laten. 
Ingrediënten: Tea tree, Geranium, Rozemarijn, Elemi, Neroli, Citroen, Salie, Peper en Mirte. Kristallen: Nuummiet en Bergkristal.
DEZE SPRAY IS NIET INNEMEN! ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK. Aura Rescue is een geurfrequnetie die je kunt gebruiken als je energetisch in je "jasje schudt". Door een gebeurtenis die je aangrijpt of waar je emotioneel bij betrokken bent kun je Aura Rescue gebruiken. Door een hevige gebeurtenis kan het energetisch lichaam veranderen of verschuiven. Dit veroorzaakt onrust, emoties en een gejaagd en gestrest gevoel. Om je te ondersteunen kun je Aura Rescue over je heen te sprayen. Doe dit met gesloten ogen en laat de nevel over je neer dalen. Ook kun je de omgeving waar je verblijft benevelen. De energie van de hele ruimte zal op een positieve manier veranderen. De gebeurtenissen die worden natuurlijk niet anders maar je zult je sterker voelen en zo de situatie beter te overzien en het hoofd bieden. De spray heeft een grondend en schoonmakend effect.

 
Slaap Schaapje: “Ga maar lekker slapen kleintje!” roomspray 50ml €15,95
Ingrediënten: lavendel, lavendin, Ardéche, Mandarijn, Roomse Kamille 10%
Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Om fijn te gaan slapen. De lavendel en lavendin staan bekend om hun ondersteuning bij het slapen gaan. Het lichaam kalmeert en ontkrampt door de Kamille en de Mandarijn zorgt voor een fijne sfeer in het slaapkamertje.

 


In de thema bag Grounding, compleet zakje €19,95
Een jutte zakje, vind je de volgende flesjes van 10 ml die je ondersteunen bij goed gronden
Moeder aarde: De bekendste geurfrequentie van de Groene Linde. Brengt je terug naar je basis en zorgt voor een geborgen en veilig gevoel.
Rosslyn: Verbinding met de leylijnen van de aarde. Je wordt met je voeten en je benen helemaal de aarde ingetrokken. Een heerlijk gevoel wat ervoor zorgt dat je weer in actie kan komen. Het is een voedende energie en ik vind dit de mannelijke tegenhanger van Moeder aarde.
Pyramid power: Als een piramide op de grond en toch verbonden met de kosmos omdat de verbinding met de bron via je kruin chakra. Een heel bijzondere belevenis.
Incarneren: veel mensen voelen zich niet thuis of goed verbonden met de aarde en het leven. Dit kan komen omdat ze niet goed zijn geïncarneerd. Door dit proces aan te gaan en je totaal te verbinden met het lichaam kan je je eindelijk thuis voelen.
Grounding HSP: Dit is gronden maar op een subtiele manier. Als je HSP (hoog sensitief) bent dan kan gronden een hele uitdaging zijn. Deze geurfrequentie zet je op de grond maar doet dit iets zachter maar zeker effectief.

Spray met gesloten ogen om je heen en laat de nevel even over je neer dalen en voel wat de energie van de geurfrequentie met je doet.


Thema bag Energy Care  compleet zakje €19,95
In dit jutte zakje vind je de volgende flesjes van 10 ml die je helpen om je energie systeem te ondersteunen;
Clean energy: De spray om je aura op energetische niveau goed te reinigen. Voor je aura maar ook voor een ruimte die wel een opfrisbeurtje kan gebruiken.
Cleansing: Deze spray wordt gebruikt bij mensen die heel gevoelig zijn. De reiniging gaat subtieler en ook dieper en hoger. Omdat gevoelige mensen energy oppikken van hogere systemen is het belangrijk om goed te reinigen.
Lord St. Germain: De hoeder van de Violette vlam die alles wat je niet nodig hebt wordt ‘verbrand’ uit het energie systeem. Ook als er emoties los komen kunnen die op een milde maar doeltreffende manier doorstromen en worden afgevoerd.
Rainbow shower: Super lekker, super kleurig. Alle kleuren van de regenboog in je aura. Heel fijn als je wel een zonnige oppepper kan gebruiken. Of als je last. hebt van de winterblues, of gewoon als je niet lekker in je vel zit.
Moeder aarde: Een goede gronding zorgt voor een goede doorstroming van de energie. Hierdoor voorkom je blokkades die bijvoorbeeld hoofdpijn. veroorzaken. Moeder aarde zorgt er ook voor dat je goed in je centrum blijft zitten waardoor je je veilig en geborgen voelt. Je kunt de dag beter aan en je ervaart het leven als plezierig.
Spray met gesloten ogen om je heen en laat de nevel even over je neer dalen en voel wat de energie van de geurfrequentie met je doet.

 

 

Nieuwsbrief


één x per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar info@spiritinstyle.nu